052 / 776 349  • Fax:  052 / 721 131

ODLUKU o uspostavi sustava za zaprimanje obavijesti o nepropisno odbačenom otpadu i evidentiranju lokacija odbačenog otpada

Na temelju članka 36. stavka 2. Zakona o održivom gospodarenju otpadom („Narodne novine“ broj 94/13 i 73/17) i članka 39. Statuta Općine Grožnjan Grisignana („Službene novine Općine Grožnjan Grisignana“ broj 03/09 i 03/13.), Općinsko vijeće Općine Grožnjan Grisignana, dana 20. studenog 2018. godine, donosi

 

O D L U K U

o uspostavi sustava za zaprimanje obavijesti o nepropisno odbačenom otpadu i evidentiranju lokacija odbačenog otpada

Članak 1.

Ovom se Odlukom uspostavlja sustav za zaprimanje obavijesti o nepropisno odbačenom otpadu i evidentiranja lokacija odbačenog otpada na području Općine Grožnjan Grisignana.

Članak 2.

Sustav za zaprimanje obavijesti o nepropisno odbačenom otpadu uspostavlja se putem web stranice Općine Grožnjan Grisignana www.goznjan-grisignana.hr, u posebno označenoj rubrici „Obavijesti o nepropisno odbačenom otpadu“ gdje se ispunjavanjem priloženog obrasca o nepropisno odbačenom otpadu i njegovom dostavom na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na adresu Općina Grožnjan Grisignana, Ulica Umberta Gorjana 3, 52429 GROŽNJAN GRISIGNANA o tome izvještava Jedinstveni upravni odjel Općine Grožnjan Grisignana, koji po prijavi poduzima daljnje korake.

Članak 3.

Općina Grožnjan Grisignana će uspostaviti sustav evidentiranja lokacija odbačenog otpada, putem službenih osoba koje će nakon zaprimanja prijava i evidentiranja lokacija o tom voditi Bazu podataka i provoditi nadzor radi utvrđivanja postojanja odbačenog otpada i eventualnih počinitelja, s posebnim naglaskom i nadzorom lokacija na kojima je u prethodne dvije godine evidentirano postojanje odbačenog otpada, o čemu se sastavljaju polugodišnja izvješća i dostavljaju nadležnima sukladno Zakonu.

Članak 4.

Ova Odluka stupa na snagu dan nakon objave u Službenim novinama Općine Grožnjan Grisignana, a objaviti će se na službenoj stranici Općine Grožnjan Grisignana.

KLASA: 351-01/18-01/09

URBROJ: 2105/06-02/1-18-2

Grožnjan, 20. studenog 2018.

                                                                                         

OPĆINSKO VIJEĆE

                  PREDSJEDNICA:

Roberta Veroneze

Upit
Ime i prezime (*)

Invalid Input
Mobitel za SMS (*)

Invalid Input
Prepišite znakove (*)
Prepišite znakove

Invalid Input
Privola

Invalid Input da se moji osobni podaci pohrane u Općina Grožnjan - Comune di Grisignana i da se koriste za slanje odgovora .Više možete pročitati u Zaštita osobnih podataka.
Email (*)

Please let us know your email address.
Poruka

Please let us know your message.         
              
                       

 

          ©: Općina Grožnjan - Comune di Grisignana, Izrada: Studio WEB ART