052 / 776 349  • Fax:  052 / 721 131

Obavijest udrugama - uvrštenje u programe javnih potreba za 2016. godinu

Općina Grožnjan Grisignana obavještava sve udruge i druge neprofitne organizacije koje se sa svojim projektima i programima imaju namjeru javiti na Natječaj za kandidiranje programa i projekata za uvrštenje u programe javnih potreba Općine Grožnjan Grisignana za 2016. godinu, da će natječaj biti objavljen po donošenju Proračuna Općine Grožnjan Grisignana za 2016. godinu, čemu prethodi donošenje godišnjeg plana raspisivanja javnih natječaja za 2016. godinu.

Razlozi ovakvoj odluci su da je Vlada Republike Hrvatske na sjednici održanoj 5. ožujka 2015. godine donijela Uredbu o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge, koja je objavljena u „Narodnim novinama“ broj 26/2015. Temeljem odredbi iz Uredbe, jedinice lokalne samouprave, kao jedan od davatelja financijskih sredstava, dužne su na odgovarajući način primjenjivati kriterije, mjerila i postupke iz Uredbe.  

Upit
Ime i prezime (*)

Invalid Input
Mobitel za SMS (*)

Invalid Input
Prepišite znakove (*)
Prepišite znakove

Invalid Input
Privola

Invalid Input da se moji osobni podaci pohrane u Općina Grožnjan - Comune di Grisignana i da se koriste za slanje odgovora .Više možete pročitati u Zaštita osobnih podataka.
Email (*)

Please let us know your email address.
Poruka

Please let us know your message.         
              
                       

 

          ©: Općina Grožnjan - Comune di Grisignana, Izrada: Studio WEB ART