052 / 776 131  •  052 / 776 349

Besplatne edukacije - Poslovni uzlet grada Novigrada (06.11.2015.)
Venerdì, 23 Ottobre 2015 05:57
Besplatne edukacije - Poslovni uzlet grada Novigrada (06.11.2015.)

Poduzetnici, obrtnici i svi zainteresirani imati će priliku 6. studenog 2015. sudjelovati na besplatnim edukacijama Poslovnog uzleta grada Novigrada. Manifestacija će se održati u Hotelu Maestral u organizaciji Poslovnog dnevnika i Grada Novigrada.

Na edukacijama možete saznati važne informacije vezane za EU fondove za ruralni i regionalni razvoj, kreditiranje gospodarstava ili pak kako napisati kreditni zahtjev koji će bankama biti neodoljiv.

Edukacije o oglašavanju putem Facebooka i Googla naučit će vas osnove digitalnog marketinga te kako se povoljno oglašavati, a na predavanju o Cloud uslugama naučite uspješno poslovati i kada niste u uredu.

Možete saznati  sve aktualne informacije vezane za restrukturiranje malih i srednjih poduzeća, educirati se o financijskim instrumentima i aktulnim poticajima za investicije ili pak kako do sredstava za energetsku učinkovitost.

Predavači edukacija su renomirani stručnjaci koji dolaze iz Ministarstva poljoprivrede, HBOR-a, Hrvatske gospodarske komore, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Privredne banke Zagreb, Hrvatskog Telekoma, Ministarstva poduzetništva i obrta, Konter savjetovanja, Ramira i AZ Factoringa.

Detaljnije informacije i program edukacija dostupan je ovdje, a prijaviti se možete ovdje.

Poslovni uzlet projekt je Poslovnog dnevnika, koji je pokrenut početkom 2014. godine,  a uz sve veći interes poduzetničke zajednice te jedinica lokalne i regionalne samouprave nastavljen je i u 2015. godini u suorganizaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta i pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Poslovni dnevnik ovim projektom želi poduzetnicima omogućiti besplatno stjecanje dodatnih i specijalističkih znanja i vještina kako bi postali konkurentni na globalnom tržištu. Također, Poslovnim uzletom promiče se pozitivna poduzetnička klima i trajno mijenja javna percepcija poduzetnika i poduzetništva u Hrvatskoj.

Pozivamo Vas da čim prije pregledate raspored edukacija i osigurate svoje mjesto na predavanjima koje vam mogu pomoći u poslovanju.

IZVOR: http://www.novigrad.hr/

 

Download allegati:

Domanda

Invalid Input

Please let us know your email address.

Please let us know your message.

Digita i caratteri Invalid Input

Invalid Input

da se moji osobni podaci pohrane u Općini Grožnjan - Comune di Grisignana i da se koriste za slanje odgovora .Više možete pročitati u Zaštita osobnih podataka.

Contattaci

Općina - Comune di: Grožnjan  Grisignana

Umberta Gorjana 3
GROŽNJAN-GRISIGNANA

Tel: 052 / 776 349
Tel:  052 / 776 131
Fax:  052 /721 131

opcina@groznjan-grisignana.hr
info@groznjan-grisignana.hr

Orario di lavoro per i clienti

SINDACO/DIPARTIMENTO AMMINISTRATIVO UNICO

lunedì                  8:30-13:30
martedì              15:00-17:00
mercoledì             8:30-13:30
venerdì                8:30-13:30

 ©: Općina • Comune di: Grožnjan -  Grisignana, Izrada: Studio WEB ART