Savjetovanje sa javnošću: Godišnji plan upravljanja imovinom u vlasništvu općine Grožnjan – Grisignana za 2023. godinu

Poštovani stanovnici,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju prijedloga Plana upravljanja imovinom u vlasništvu Općine Grožnjan – Grisignana za 2023. godinu.
Tema savjetovanja je: Izrada prijedloga plana upravljanja imovinom u vlasništvu Općine Grožnjan – Grisignana za 2023. godinu. Donošenje Plana upravljanja utvrđeno je člancima Plana upravljanja utvrđeno je člancima 15. i 19. Zakona o upravljanju državnom imovinom (»Narodne novine«, broj 52/18).
Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju izrade Plana upravljanja imovinom u vlasništvu Općine Grožnjan – Grisignana za razdoblje od godinu dana. Plan upravljanja određuje kratkoročne ciljeve i smjernice upravljanja imovinom Općine Grožnjan – Grisignana, te provedbene mjere u svrhu provođenja Strategije, te mora sadržavati detaljnu analizu stanja upravljanja pojedinim oblicima imovine u vlasništvu Općine Grožnjan – Grisignana i godišnje planove upravljanja pojedinim oblicima imovine u vlasništvu Općine.
Molimo zainteresiranu javnost da sudjeluju u donošenju Plana upravljanja imovinom u vlasništvu Općine Grožnjan – Grisignana za 2023. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto pod KOMENTARI.
Savjetovanje je otvoreno do: 28.08.2023.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

PLAN UPRAVLJANJA IMOVINOM U VLASNIŠTVU OPĆINE GROŽNJAN – GRISIGNANA ZA 2023. GODINU za savjetovanje

Odluka o usvajanju Godisnjeg plana upr avljanja imovinom za 2023. godinu1

Obrazac_za_sudjelovanje_u_savjetovanju_Plan upravljanja imovinom za 2023. godinu 1

Podijelite ovu novost, odaberite svoju platformu!
Go to Top