Solidarnost na djelu 2023 – Solidarieta’ in azione 2023

Crveni križ Bujštine provodi  51. akciju „Solidarnost na djelu 2023“  pod sloganom „Ne dvoji za drugog izdvoji“ 

      Crveni križ Bujštine ovim putem Vas poziva da se uključite u već tradicionalnu, 51. po redu sabirnu akciju “Solidarnost na djelu 2023”. 

     Akcija „Solidarnost na djelu“ provodi se kao zajednička akcija svih društava Crvenog križa na području Republike Hrvatske, koja se na isti način i u isto vrijeme provodi na cijelom teritoriju RH, a koja se ove godine provodi pod geslom „Ne dvoji, za drugog izdvoji“. Sabirna akcija provoditi će se na području djelovanja Crvenog križa Bujštine odnosno gradova Buja-Buie, Novigrada-Cittanova i Umaga-Umago te Općina Brtonigle-Verteneglio, Grožnjana-Grisignana i Oprtalja-Portole. 

     Prikupljena sredstva u akciji bit će utrošena za nabavku paketa  sa osnovnim živežnim namirnicama u vrijednosti od 25,00EUR po paketu za „Socijalnu košaricu“  za najugroženije osobe (obitelji) na području Bujštine.

    Napominjemo kako je GDCK Buje u skladu sa zakonskim obvezama dužno sve donacije i javno objaviti, te ćemo u skladu s time sve  tvrtke i druge donatore  istaknuti i uvrstiti  kao donatora na svojim službenim internet strancima. Humanitarna akcija provodi se pod evidencijskom oznakom: IŽ-HA/PHO-23-26 

     Akcija započinje službeno u četvrtak, 12. listopada 2023. godine te se nastavlja sve do kraja godine kada će se objaviti iznos prikupljenih sredstava. Aktivnosti u sklopu akcije  biti će organizirane u četvrtak 12.10.2023. u kojoj će sudjelovati aktivni članovi (volonteri) Crvenog križa Bujštine, učenici škola s područja Bujštine. Aktivnost će se organizirati na području gradova Buje, Umag i Novigrad postavljanjem prigodnih info – punktova na kojima će građani moći donirati novac, a za kojeg će im biti uručen novčani bon zahvalnosti numeriran i ovjeren pečatom Crvenog križa, i to u vremenu od 09:00h do 13:00h. Svi sudionici akcije biti će propisno obilježeni službenom oznakom i majicom Crvenog križa. 

Novigrad – Park Irme benčić – ispred Erste banke 

Umag – Trg 1. Svibnja 

Buje –  park kod fontane  ispred Erste banke 

Podržite akciju „Solidarnost na djelu 2023“ 

IBAN HR4023800061545000312 (IKB Umag d.d.) 

Primatelj: Gradsko društvo Crvenog križa Buje – humanitarni račun akcije „Solidarnost na djelu 2023“ 

Opis plaćanja: Donacija „Solidarnost na djelu 2023“ , „Ne dvoji za drugog izdvoji“ 

    Zahvaljujemo na vašem sudjelovanju i doprinosu u akciji “Solidarnost na djelu 2023” te Vas molimo da i ove godine pokažete svoju plemenitost i tako pomognete svima onima kojima je pomoć najpotrebnija. 

Podijelite ovu novost, odaberite svoju platformu!

Oglasna ploča

Akti načelnika

Go to Top